Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

Udělujete tímto souhlas společnosti Jiří Link velkoobchod a moloobchod (e-shop GARBOLINO-CZECH) se zpracováním osobních údajů pro účely vyřízení objednávky a opravněných zájmů se sídlem Korunní 731/10, Praha 2 120 00, identifikační číslo: 69518203, zapsané v Živnostenském rejstříku vedeném u Městské části Praha 2, Úřad městské části / Úřad živnostenský - 120 39 Praha 2 Náměstí míru 20, č.j.: MCP2/084266/2012/OZ-REG/VHa (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  • jméno / přezdívku
  • emailovou adresu
  • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).

1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

  • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Garbolino recenze 2021

Synergy Feeder

Synergy Match

Altima Feeder

Altima Match

kontakty
E-shop, maloobchod / velkoobchod
E-shop, maloobchod / velkoobchod
Použité obrázky produktů a loga slouží pouze pro popis a jsou majetkem příslušných vlastníků. / / / © 2020 / Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz